fbpx

Öppen föreläsning – Empatitrötthet och vägen ur den

Varmt välkommen på vår föreläsning “Empatitrötthet och vägen ur den”!

För vem: Föreläsningen vänder sig till individer och verksamheter som arbetar med att stötta, hjälpa eller bidra till utveckling hos sina klienter.

Innehåll: Vad händer när hjälparen inte längre orkar? Vilken slags resurs är empati och hur kan den odlas under svåra förhållanden? Stress och mellanmänskliga möten är en vansklig kombination som inte alltid går ihop, och denna föreläsning reder ut vad som händer när empatin pressas för hårt, och hur man kan göra för att hitta vägen tillbaka.

Detta har åhörarna sagt om föreläsningen:

”Ni bröt ner era kunskaper till en givande föreläsning. De egna exempel ni gav var bra!”

”Det var givande att få ord på känslan ”empatitrötthet” och kunna se varningssignaler för det”

”Föreläsningen gjorde att jag kommer att reflektera mer kring hur jag mår i/på arbetet.”

”Bra och intressant föreläsning!”

”Jag känner mycket igen mig i det ni berättar och det var bra att få verktyg för att hantera det.”

Leg psykolog Minna Forsell och med. dr. Maria Niemi kombinerar sina yrkeserfarenheter på området psykisk hälsa och existentiell psykologi på individnivå med samhällsfrågor såsom transkulturella, sociala och ekologiska frågor för att belysa samtidens psykologiska utmaningar ur ett hållbarhetsperspektiv.

Fakta:

Tid: Tisdagen den 18/2 2020, klockan 17.30-18.30 (förmingel från 17.00)

Plats: Slipvillan, Mälarvarvsbacken 32

Pris: 200 Kr per person (eller early-birdpris 120 Kr om du bokar senast den 4/2)

Anmälan: Notera att föreläsningen kräver föranmälan. Du anmäler dig genom att Swisha föreläsningsavgiften 200 Kr till 0737887442 eller Bankgiro 5296-0192, märk betalningen med ditt namn. Maila ditt namn och vilken föreläsning du vill delta på till info@exvis.se. Du får en bekräftelse av oss sedan på att vi har emottagit din betalning.

Om du avbokar minst två veckor innan föreläsningen behåller vi endast bokningsavgiften (50 Kr). Om du avbokar senare behåller vi hela avgiften.