fbpx

Existentiell terapi i Stockholm

“Vad vill jag egentligen?” Boka samtal med någon av våra psykologer och terapeuter och få utrymme att undersöka vad du själv vill och vilka dina egna behov är.

Boka existentiell psykoterapi

Har du en ständig känsla av att du lever ditt liv fel? Att det finns saker du inte tagit tag i?

Livet kan vara hårt, och det kan leda oss fram till frågor som är både svåra och viktiga. Vem är jag, och hur lever jag mitt liv? Vad vill jag egentligen göra med mitt liv? Varför känner jag mig så ensam? Hur kommer det sig att jag stannar i relationer som inte är bra för mig? Vilka värden vill jag leva efter? Vart är jag på väg?

 

Ditt liv är värt din uppmärksamhet

I existentiell psykoterapi hjälps du och terapeuten åt för att finna svaren på dina bekymmer. Målet är att du ska lämna terapin med förtroende för din förmåga att ta beslut som är bra för dig.

Några av de områden som existentiell terapi lämpar sig för är:

 • Problem kopplade till ensamhet, kontaktlöshet och relationer
 • Depression och ångest
 • Medberoende och anhörigproblematik
 • Livsstilsfrågor
 • Besvärande tankar på döden och sjukdomar, dödsångest
 • Identitetsfrågor
 • Dåligt självförtroende
 • Graviditet och föräldraskap
 • Svårigheter med fokus och att komma vidare i livet
 • Känsla av att ha fastnat, inte kunna ta beslut
 • Stora livsval, behov av att gå igenom sin situation inför ett beslut
 • Brist på upplevd mening
 • Längtan efter mer energi, vitalitet och engagemang

Hitta mening med Existentiellt Vis

Vi kan sätta dig i kontakt med psykologer och psykoterapeuter som arbetar med existentiell psykoterapi eller med en kombination av existentiell terapi och annat specialområde. Våra terapeuter har arbetat med ett stort spektrum av problem och frågeställningar, och har mångårig erfarenhet av psykoterapi och existentiella samtal. Du kan vara säker på att de har ett genuint intresse för din personliga utveckling och att de inte arbetar med standardlösningar. Det är du och ditt unika liv som står i centrum för den existentiella terapin, och målet är att du ska känna att du går i den riktning som du vill.

Kontakta minna@exvis.se för mer information.